Friday, June 23, 2006

KeSeBoKaN MeLanDa

Arghhh!!!!!!
Kesibukan la aku skrang nie. Minggu lepas baru abis buat buku adab. Minggu nie plak dah mula sibuk persediaan Karnival untuk minggu depan. Nak kejong paler utak aku, badan aku. Agaknye kalo kayu la badan aku nie, dah rapuh. Prakkkkk...patah!
Semalam, aku mendapat berita yang agak mengejutkan. Ader plak aku nie disuruh masuk pertandingan buat video clip 5 minutes. Chuih, macam orang pilem la aku nie. Aku tanya kengkawan, ader sesaper yang sudi menolong? Well, feedback yang memberangsangkan. Kemudian, malam tadi la juge, kawan aku call, mengatakan hari ini aku perlu menghadirkan diri ke BTP utk briefing. Uikk...aper kena mengena ngan aku laks BTP nie pangey meeting? Aku garu2 paler yang tak gatal, roper2 mengenai e-bahan, pernah dulu sebuah syarikat IT meminta aku menghantar resume & profile. Syarikat tersebut terpilih untuk menyediakan e-bahan. Huhuhuhuhu, aku pun terkena la sekali. Aku pi meeting tuh pagi tadi kat Bukit Kiara. Huih, besar juge habuan syarikat2 nie. Kiranye aku nie pun bole tahan gak lar dapat gaji karang. Nie baru la besok syarikat tersebut akan menyediakan surat perjanjian dan juga surat tawaran disertakan dengan speksifikasi yang diperlukan & tugasan yang akan aku dapat. Projek untuk setahun, lama tuh. Mampos aku kena buat 2 kerja dalam setahun.
Mulai harini, aku akan teramatlah sebok. Sebok sesebok orang yg tergolong yang sebok la.

4 comments:

penjahat said...

hihihihi 2 keje ek .....meh kasik aku satu kekekeke ... yg apa kene baya 30 tuh compulsory ke huhu :D.. awek awek ada ke koh koh koh

u. k. a. n. e said...

huh ?

Shuanne Adam said...

papa oi...cukup laa dah ader mai tuh ha. nak taruk mana? takper mai, nanti aku sekeh paler papa aku nih! nak kene nih!

Anonymous said...

oic perghhh habuan bisa bonar ekekek rembat jerk reen mana2 yg bley ngap! Gud opportunities nvr come twice! Take it or u gonna lost it beb!... Erkk dh habihker keje2 mengemas itew? Smoga lebey tenang & hepi di new envi! Pe2 kip me posted of anythg new k!
- Poyo!