- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: KeSeBoKaN MeLanDa

Friday, June 23, 2006

KeSeBoKaN MeLanDa

Arghhh!!!!!!
Kesibukan la aku skrang nie. Minggu lepas baru abis buat buku adab. Minggu nie plak dah mula sibuk persediaan Karnival untuk minggu depan. Nak kejong paler utak aku, badan aku. Agaknye kalo kayu la badan aku nie, dah rapuh. Prakkkkk...patah!
Semalam, aku mendapat berita yang agak mengejutkan. Ader plak aku nie disuruh masuk pertandingan buat video clip 5 minutes. Chuih, macam orang pilem la aku nie. Aku tanya kengkawan, ader sesaper yang sudi menolong? Well, feedback yang memberangsangkan. Kemudian, malam tadi la juge, kawan aku call, mengatakan hari ini aku perlu menghadirkan diri ke BTP utk briefing. Uikk...aper kena mengena ngan aku laks BTP nie pangey meeting? Aku garu2 paler yang tak gatal, roper2 mengenai e-bahan, pernah dulu sebuah syarikat IT meminta aku menghantar resume & profile. Syarikat tersebut terpilih untuk menyediakan e-bahan. Huhuhuhuhu, aku pun terkena la sekali. Aku pi meeting tuh pagi tadi kat Bukit Kiara. Huih, besar juge habuan syarikat2 nie. Kiranye aku nie pun bole tahan gak lar dapat gaji karang. Nie baru la besok syarikat tersebut akan menyediakan surat perjanjian dan juga surat tawaran disertakan dengan speksifikasi yang diperlukan & tugasan yang akan aku dapat. Projek untuk setahun, lama tuh. Mampos aku kena buat 2 kerja dalam setahun.
Mulai harini, aku akan teramatlah sebok. Sebok sesebok orang yg tergolong yang sebok la.