- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: FRIENDS

Tuesday, April 28, 2009

FRIENDS

Kami - 10 years ago
The gals- Fazee, Me, Zureen & Ina

Dulu kami berlima, Fazee, aku, Zureen, Ina & Zian (tiada di dalam gambo). Gambo di atas telah diambil di Ipoh, sblom bertolak balik ke Penang. Jejaka² itu adalah rakan rapat kpd ex-bf aku. Hiks... kenangan lama. Kekadang kami akan turun ke Ipoh pada ujung mgu utk bersama jejaka² ini. Masa itu umur kami belasan tahun. Skrg kami sudah TUA! Memasing dah ada family, kecuali aku ngan Fazee, kami masih single but not available la kan. Kami berjumpa kembali beberapa mgu yg lepas setelah beberapa tahun kami tidak berjumpa gegara kebizian memasing, but we called each other utk bertanya khabar. We never changed. Perangai tetap sama. Yg sengal tetap sengal, yg kelam kabut tetap kelam kabut, yg huru hara tetap huru hara! Yg berubah hanya umur dah size badan la kot, lom nampak tua lg kami nie, still menten comel cam zaman kekanak riang ribena (perasan tak sudah laaaa). Zureen & Zian tidak dpt join kami tuh ari atas alasan yg bole diterima akal, memasing bz ngan anak². Gambo Zian tidak dpt diketip disini kerana aku tak brani nak cilok gambo dier dlm facebook! Owh... tergelak-gelak biler teringat kenangan lama, cam ada party gak lar Kenny Roger's tuh kami buat. Windu kat Zureen & Zian.... windu ku terhadap Ina & Fazee dah terubat. Biler lg nak hang out together-gether?

Mereka Yg Sekarang

Fazee
Minah nie je lar yg selalu call aku & jumper sesekali sekala.

Ina
My Partner In Crimes di zaman dahulu kala.
Congrates krn BAKAL menjadi IBU

Zureen
Mother of 2 boys
Orang pertama di antara kami yg mendirikan rumahtangga!


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: