Wednesday, December 10, 2008

Rest

Relax & Rest

Sori ya kekawan. Dah smgu dah blog nie bersawang. Bukan takder citer nak apdet, ada, tp mood aku sgt lar tak besh skrg, tp sebenarnye aku terkena penyakit MALAS. Lgpun aku agak kebizian with certain things yg hendak diselesaikan. Masalah 'NEGARA' pun aku kena pikirkan. Seb baek aku lom ada rumah yg bertangga hendak dijaga. Kalo tak, mesti aku lg la bizi. Nanti ada masa, aku apdet la k...or else I prefer to leave it unspoken
HAVE FUN FRENS
&
TAKE CARE


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

9 comments:

Honeylemon said...

haiyaaa.. Reen sma la kita... me oso kemalasan sjak akhir2 nie... rasa cam nk baring titun jer puas2... tp apakn daya...keja perlu gak dibereskan kalu x ujung bulan xde fulusss... huahuahuuuuuuaaaaaaaa.....

cemut said...

bahyer penyakit malas ni xde ubat.

*GB* said...

ark!

jom semua bermalasan

:-)

Kos Serani said...

Aikk...pelik pulak, time keje...ada pilak masa nak update blog, time cuti yg banyak masa...Xde masa pulak nak update???

kuIna Jentayutiara said...

get rest.. & cepat 2 kembali berblogging.

lily lotus said...

u take care too :)

ukane said...

kekekeke.. reen sengal

Zura said...

mana ilang da?
kata nk follow gi sunway lagoon..
huhuhuhu..

.Kika said...

wah bz sgt konon