- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Cuti-Cuti

Friday, August 24, 2007

Cuti-Cuti

Sblom ko teros membaca, baca ayat aku yg ini bebetol! Kalo ko rasa ko tak sker cara aku menyampaikan aper yg aku nak sampaikan ini, ko bole berambos…totop window nie ataupun gi baca blog orang laen?? Paham?? Dan kalo ko rasa aku nie merapu je byk.. dan kenapa aku tak menyampaikan mende² nie dlm bahser omputeh cam orang laen.. ko pi mampos… nie aku punye blog…aku punye sker la aper aku nak taip..dan camner aku nak sampaikan…dan aper bahser aku pakai! Tak paham?? Kalo ko tak paham..sian.. 3 kali jumaat lg la tuh ek…kohkohkoh~ (ader orang tanya aku persal blog aku dalam bahser pasar…. Damn U! aku nye blog nie…ko sebok persal?)

Smgu bercuti, apa yg aku dah buat ek? Macam² gak lar aku buat. Aku pulun baca 2 buku PTK yg tak braper tebal itu. PTK- Penilaian Tahap Kecekapan, ujian yg dijalankan oleh pihak kerajaan utk kakitangan kerajaan juge la! Penin aku membaca…aku tgk DVD… braper byk ntah citer aku dah tgk aku pun tak ingat..pas tgk citer…aku chat chat…kalo aku tak chat..aku sebok gi baca blog orang atau menyelam mencari bahan bacaan on9… sblom PTK..aku sebok membaca. Dan aku ingat..selepas PTK..aku nak maen game sepuas ati…chaitt!! Malangnya…aper ntah aku dah buat ngan pc aku selepas exam tghari tuh…aku pun tatau….aku terdelete satu file agaknye masa tgh panas ati ngan sesorang.. window aku crash! Aku tepon kekawan utk memintak tolong…aper yg patut aku buat? Tepon nye tepon..aku fed up…aku gi makan kat kedai biasa…. Aku makan nasi goyeng ikan masin..dan aku bungkus nasi goyeng ayam! Kuat makan tol aku nie kalo hati tgh panas! Selepas kekenyangan…aku carik cd window..aku reinstall window…Akhirnya! PC aku kembali ok…walaupun aku maen taram je sebenarnye.. try and error… ngan bantuan incik google.com sama logs² aku yg lepas yg mengandungi cara² untuk merawat serangan virus² degil!

Dari semalam..sampai tadi aku menonton HANA YORI DANGO. Besh citer nie.. Layan gak la. Skrg nie aku tgh tgu season 2 nye, tgh donlod la nie! Sat lg aku sambong mende yg menggembirakan plak ek.....