- Wonderful Life By Colourful AlisSaRa: Gifts From RedMummy

Wednesday, June 10, 2009

Gifts From RedMummy

A Body Gel, A Boxer & A Kipas

Hehehehe.. aritu aku ada jumper Kak Red di suatu malam yg hening. Sesat nye pasal, terlambat la sket, terlepas simpang la katakan. Dah terlepas simpang, kena pusing satu round, ber-round round la aku ngan kawan aku berpusing! Dpt jumper Kak Red tepi jalan je, sbb aku nak cepat, dier pun nak cepat (aku yg terlambat sebenarnye). Bertukar hadiah... hihihi.. sonok sgt.. dpt boxer baru!! Yehh.... bole pakai boxer baru dlm umah! Pastu kipas tuh aku buh dlm handbag wat kipas² time musim panas... itu body gel Guerlain sgt wangi and ada lip lap lip lap! Aritu pakai, udahnye seseorang itu tanya 'reen pakai aper lip lap lip lap kat tengkuk nie... '(sambil dier kekuis tengkuk aku)! Alamak..tak perasan ada lip lap sket... tp mmg besh.. wangi semerbak...sweet je bau dier... mekaseh REDMUMMY!


Life. Is. Colourful. To. Make. My. Life. Wonderful.

Labels: , , ,